Το νέο διαμάντι της Geberit, AquaClean Mera Comfort WC, μια ολοκληρωμένη & καινοτόμα λύση για το μπάνιο σας

Το νέο διαμάντι της Geberit, AquaClean Mera Comfort WC, μια ολοκληρωμένη & καινοτόμα λύση για το μπάνιο σας

Το νέο διαμάντι της Geberit, AquaClean Mera Comfort WC, μια ολοκληρωμένη & καινοτόμα λύση για το μπάνιο σας

Με τον πλωτό σχεδιασμό της, η Geberit AquaClean Mera θέτει νέα πρότυπα από κάθε άποψη και είναι η τουαλέτα ντους με τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ευρώπη. Η Mera είναι κατάλληλη για όλους όσους θέλουν να κακομάθουν τον εαυτό τους με μια extra δόση ευεξίας. Εκτός από την δοκιμασμένη τεχνολογία ντους WhirlSpray και την κεραμική συσκευή WC χωρίς χείλος με τεχνολογία TurboFlush, η Mera διαθέτει μια σειρά από επιπλέον λειτουργίες άνεσης.

Για ποιους είναι κατάλληλη η Geberit AquaClean Mera;

Σας αρέσει να ξεχωρίζετε; Τόσο με την επιλογή ρούχων όσο και στην διακόσμηση του σπιτιού σας, δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη. Η AquaClean Mera θα μπορούσε να σταθεί άξια δίπλα σε έπιπλα υψηλής ποιότητας και καλαίσθητη διακόσμηση. Θα γίνει το νέο επίκεντρο του μπάνιου σας.

Aquaclean Mera Comfort

Το μοντέλο Mera Comfort προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες άνεσης, όπως θέρμανση του δακτυλίου του καθίσματος του WC, αυτόματη λειτουργία καπακιού WC χωρίς επαφή ή φως προσανατολισμού σε διάφορα χρώματα.

  • Θα νιώσετε αμέσως τα οφέλη της προαιρετικής θέρμανσης του δακτυλίου του καθίσματος του WC. Χάρη στον αισθητήρα προσέγγισης, το εργονομικά διαμορφωμένο κάθισμα WC από θερμοσκληρυνόμενο υλικό θερμαίνεται όταν το πλησιάζετε. Αυτή η λειτουργία δεν καταναλώνει ηλεκτρική ενέργεια όταν βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας.
  • Η αυτόματη λειτουργία του καπακιού WC ενεργοποιείται από τον αισθητήρα προσέγγισης. Το καπάκι ανοίγει και κλείνει αυτόματα (SoftOpening, SoftClosing). Δεν χρειάζεται να αγγίξετε την τουαλέτα, εκτός αν θέλετε να επιταχύνετε τη διαδικασία αγγίζοντας απαλά το καπάκι.
  • Το διακριτικό φως προσανατολισμού τραβάει αμέσως το μάτι και καθοδηγεί τον χρήστη τη νύχτα. Η ατμοσφαιρική δέσμη φωτός, η οποία ενεργοποιείται από τον αισθητήρα προσέγγισης, λάμπει σε ένα από τα επτά χρώματα που μπορούν να επιλεγούν ξεχωριστά.

Δείτε εδώ την Geberit AquaClean Mera Comfort : https://www.lakiotis.gr/akoya-klin-mera-lek-kr-il-k-s-c-chr-l

← Previous Next →