Υποστήριξη της Φιλανθρωπικής παράστασης του οργανισμού Lifeline Hellas

Υποστήριξη της Φιλανθρωπικής παράστασης του οργανισμού Lifeline Hellas

Υποστήριξη της Φιλανθρωπικής παράστασης του οργανισμού Lifeline Hellas

Η εταιρεία Λακιώτης παραμένει πιστή στη δέσμευσή της στις αρχές της έμπρακτης υποστήριξης του κοινωνικού συνόλου, ενισχύοντας αυτή τη φορά τη φιλανθρωπική παράσταση που διοργάνωσε ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas στο θέατρο Παλλάς στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20 χρόνια λειτουργίας του με σκοπό την υποστήριξη των παιδιών που έχουν πληγεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία καθώς και την συνέχεια του μεγάλου έργου προσφοράς θερμοκοιτίδων και δημιουργίας ειδικής πτέρυγας στο Νοσοκομείο «‘Έλενα Βενιζέλου». Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, παρευρέθη ο CEO της εταιρίας, κος Αντώνης Λακιώτης.

«Oι ανάγκες των παιδιών είναι πάντα προτεραιότητα μας και είναι καθήκον μας να τους προσφέρουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης καθώς και το δικαίωμα στη ζωή που προσφέρουν οι θερμοκοιτίδες. Χάρις στην ευαισθησία σας και την συμπαράσταση σας συνεχίζουμε το φιλανθρωπικό μας έργο με την ελπίδα να προσφέρουμε το καλύτερο που μπορούμε στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Η γενναιοδωρία σας και η αφοσίωση σας στους ανθρωπιστικούς σκοπούς του Lifeline μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε.» σημειώνει η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας η οποία παρευρέθη με τον σύζυγό της ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρο.

Δείτε εδώ περισσότερα για τη Φιλανθρωπική παράσταση του Lifeline https://gr.hellomagazine.com/celebrity-news/filanthropiki-parastasi-takis-zaxaratos-lifeline/

← Previous Next →