Βράβευση της ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. στα Diamonds of the Greek Economy 2020

Βράβευση της ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. στα Diamonds of the Greek Economy 2020

Βράβευση της ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. στα Diamonds of the Greek Economy 2020

Η ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΣΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2020

 Ο Αντώνης Λακιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. βραβεύθηκε στην ετήσια εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2020!

 Στην εκδήλωση αυτή στην οποία βραβεύονται οι εταιρείες με βάση τα οικονομικά τους μεγέθη και τους ρυθμούς ανάπτυξης, παρευρέθηκαν και μίλησαν οι υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης και Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κωστής Χατζηδάκης καθώς επίσης και 150 σημαίνοντες εκπρόσωποι των ταχύτερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων της χώρας. 

 Οι συμμετέχοντες εξέπεμψαν ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, παρά τις συνέπειες της πανδημίας, ανακοινώνοντας πλειάδα επενδυτικών προγραμμάτων τα οποία αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη και τα οποία θα ενισχύσουν το ανθρώπινο δυναμικό.

 Ο Αντώνης Λακιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, παραλαμβάνοντας το βραβείο είπε: "Θέλω αν συγχαρώ όλες τις εταιρείες Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας που βραβεύονται σήμερα. Η εταιρία Λακιώτης είναι μια αμιγώς Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση έχει πάνω από 40 χρόνια επιτυχημένη παρουσία με συνεχή ανάπτυξη και καινοτομίες. Η δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας. Αξίες μας το πάθος, η τιμιότητα, η εργατικότητα και η αγάπη για τον πελάτη τους συνεργάτες και το περιβάλλον. Στρατηγικοί μας στόχοι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και των προϊόντων μας πρίν και μετά την πώληση."

Photo Gallery

← Previous Next →