ΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ 5kg NOVACOL GL NOVAMIX

Κωδικός Προϊόντος:
23026
- +
Ειδική Τιμή 0,93 € Κανονική Τιμή 1,33 €
/ KG
Κόλλα για Υαλότουβλα 5kg Novacol GL Novamix.

Τηλεφωνική Επικοινωνία

210 2615730

Δωρεάν Παράδοση

εντός Αττικής για παραγγελίες άνω των 100€

Πάνω από 8000

ετοιμοπαράδοτα προϊοντα

Κόλλα για Υαλότουβλα 5kg Novacol GL Novamix

NOVACOL GL ιδιαίτερα ισχυρή κόλλα ταχείας ωρίμανσης για χτίσιμο και αρμολόγηση υαλότουβλων.

Ταχείας ωρίμανσης υπερλευκό συγκολλητικό κονίαμα τσιμεντοειδούς βάσης για γρήγορη κατασκευή και αρμολόγηση τοιχοποιίας από υαλότουβλα.
Είναι ιδιαίτερα θιξοτροπικό και προσφύεται καλά σε επιφάνειες μειωμένης απορροφητικότητας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Μορφή: σκόνη
  • Χρόνος ζωής στο δοχείο: 2 - 3 ώρες
  • Ανοιχτός χρόνος: 10 - 15 λεπτά
  • Θερμοκρασία εφαρμογής: από +5°C έως +35°C
  Κατανάλωση: 12-15 kg/m³ τοίχου
  Χρώμα: Λευκό
  Συσκευασία: Πλαστικοί σάκοι 5 kg, Χαρτόσακοι 25kg
  Παλέτα: 1250 kg, 720 kg

 

Προετοιμασία του υποστρώματος:

Το υπόστρωμα εφαρμογής πρέπει να είναι συμπαγές, καθαρό χωρίς λίπη, έλαια, χαλαρά στοιχεία και οτιδήποτε άλλο που πιθανόν να επηρεάσει την πρόσφυση του NOVACOL GL σε αυτό. Συνιστάται κατά περίπτωση να παρεμβάλουμε ράβδους σιδηροπλισμού οι οποίες μπορούν να καλυφθούν με NOVACOL GL κατά τη διαδικασία εφαρμογής. Οι συγκεκριμένες ράβδοι μπορούν να αγκυρωθούν στο σκυρόδεμα που περιβάλλει τον τοίχο με τα υαλότουβλα χρησιμοποιώντας την θιξοτροπική εποξειδική κόλλα δύο συστατικών EPO PASTE. Όταν το υπόστρωμα που έρχεται σε επαφή με την τοιχοποιία έχει μειωμένη απορροφητικότητα εφαρμόστε το PLANO CONTACT. Ρωγμές στο σκυρόδεμα πρέπει να συγκολλούνται με την ειδική κόλλα δύο συστατικών EPO FLUID. Ενανθρακωμένο σκυρόδεμα και οπλισμοί που έχουν αποκαλυφθεί πρέπει να επιδιορθώνονται χρησιμοποιώντας NOVAFER και  RC 340. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξατε στα αντίστοιχα Έντυπα Τεχνικών Δεδομένων των προϊόντων.

Προετοιμασία του μίγματος:

Σε ένα καθαρό δοχείο αναμίξτε 25Kg NOVACOL GL με 5 - 5,5 λίτρα καθαρό νερό έως ότου επιτύχετε ένα παχύρρευστο πολτό, χωρίς σβώλους. Αφήστε για μερικά λεπτά το μίγμα να κατακαθίσει και στη συνέχεια ανακατέψτε ξανά για περίπου ένα λεπτό. Ο πολτός είναι έτοιμος προς χρήση. Ο χρόνος ζωής στο δοχείο είναι περίπου 2 - 3 ώρες.

Εφαρμογή του μίγματος:

Εξαιτίας της ειδικής της σύνθεσης η NOVACOL GL μας επιτρέπει την ταυτόχρονη συγκόλληση και αρμολόγηση των υαλότουβλων. Συνιστάται να γίνεται πλήρωση 100% με NOVACOL GL στις παριές των υαλότουβλων. Τοποθετούμε τα υαλότουβλα πάνω στο νωπό μίγμα της NOVACOL GL εντός 5 - 10 λεπτών από τη στιγμή που το απλώνουμε χρησιμοποιώντας μυστρί ή κατάλληλη σπάτουλα. Η ταχεία ωρίμανση της NOVACOL GL μας επιτρέπει σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα να χτίζουμε μεγάλες επιφάνειες. Για την τοποθέτηση των υαλότουβλων συνιστάται η χρήση κατάλληλων πλαστικών σταυρών. Κατά τη διάρκεια της αρμολόγησης και κυρίως για ιδιαίτερα ζεστές ή με αέρα ημέρες συνιστάται να εξασφαλίζουμε υγρό περιβάλλον ωρίμανσης για να αποφύγουμε ρωγμές εξαιτίας ταχείας  εξάτμισης του νερού στο μίγμα σκεπάζοντας την επιφάνεια με λινάτσες τις οποίες βρέχουμε τακτικά για τις πρώτες 24 ώρες. Τοίχοι από υαλότουβλα που τοποθετήθηκαν και αρμολογήθηκαν με NOVACOL GL πρέπει να προστατεύονται από έντονη βροχή, παγετό ή δυνατό ήλιο για τις πρώτες 24 ώρες από την τοποθέτηση τους.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:ΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ 5kg NOVACOL GL NOVAMIX