Ιστολόγιο

 1. 5 Λόγοι για να επιλέξετε πλακάκια από γρανίτη για τους εξωτερικούς σας χώρους

  Το καλοκαίρι πλησιάζει και η επιθυμία μας να βρισκόμαστε στον κήπο ή το μπαλκόνι μας όλο και μεγαλώνει, ειδικά όταν είμαστε περιτριγυρισμένοι από φυτά και το ζεστό αεράκι των ανοιξιάτικων ημερών.
  Όσοι έχετε υπαίθριο χώρο σίγουρα ανυπομονείτε να τον χρησιμοποιήσετε. Είτε πρόκειται για κήπους, αίθρια, βεράντες ή μπαλκόνια, ο σχεδιασμός του εξωτερικού δαπέδου γίνεται απόλυτη προτεραιότητα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτούς τους χώρους.

 2. Λακιώτης | Συνεχής Εκπαίδευση Προσωπικού

  Για εμάς στην εταιρία Λακιώτης, η εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί πρωταρχικό στόχο. Γι' αυτό και επενδύουμε στην συνεχή και σωστή εκπαίδευση του προσωπικού μας, δίνοντας έμφαση στην ποιοτική-ανθρωποκεντρική εξυπηρέτηση, στον σεβασμό, μέσα απο έννοιες όπως οι βασικές αρχές ποιοτικής εξυπηρέτησης, οι ανάγκες πελατών και η κατανόησή τους, οι αξίες και συμπεριφορές πωλητών.

   

   

   

 3. 50 Χρόνια Διαθεσιμότητα Ανταλλακτικών Για Εντοιχισμένα Καζανάκια

  Η Geberit εγγυάται πλέον 50 χρόνια διαθεσιμότητας ανταλλακτικών για όλα τα μηχανικά μέρη του εντοιχισμένου καζανακίου, συμπεριλαμβανομένης της πλακέτας.

 4. Λακιώτης x Ideal Standard

  Το μεγάλο opening του νέου pop up store της Ideal Standard ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην μαγευτική Βενετία. 

 5. Εξωτερική Ηλιακή Στήλη Ντουζ Piccadilly

  Η ήδη πλούσια συλλογή της εταιρίας Λακιώτης εμπλουτίζεται περαιτέρω με την προσθήκη της νέας σειράς από εξωτερικές στήλες ντουζ από την ιταλική εταιρία Piccadilly.

 6. Geberit Πλακέτες

  Οι νέες πλακέτες Sigma70 έχουν μινιμαλιστικό και «αέρινο» σχεδιασμό πληρώντας έτσι τα υψηλότερα σχεδιαστικά standards. Οι καινοτόμες αυτές πλακέτες χαρακτηρίζονται από τον μηχανισμό ακριβείας τους καθώς και από τα μοντέρνα χρώματα και τα υλικά τους.

 7. Ψάχνετε πλακάκια για να «ντύσετε» τους χώρους σας? Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

  Τα κεραμικά πλακάκια είναι η πιο δημοφιλής λύση στην διακόσμηση του σπιτιού, με την χρήση τους πλέον να μην περιορίζετε μόνο σε δάπεδο εσωτερικού και εξωτερικού χώρου αλλά και σε τοίχους καθώς και σε πάγκους κουζίνας και τραπέζια. Αυτό συμβαίνει γιατί υπερτερούν των φυσικών υλικών τόσο ως προς την ποιότητα και την εμφάνιση αλλά και ως προς την τιμή, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν και οικολογική επιλογή. 

 8. Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη λεκάνη τουαλέτας για το μπάνιο σας!

  Εάν είστε στην φάση αναζήτησης λεκάνης ή ανακαίνισης του μπάνιου σας, δημιουργήσαμε για εσάς έναν σύντομο οδηγό με όσα αξίζει να γνωρίζετε για την αγορά της σωστής λεκάνης!» 

 9. Ακόμη δύο Βραβεία για την Ομάδα της Λακιώτης στα Green Brand Awards 2023!

  Την Τρίτη 21 Μαρτίου, στο House Marriott Hotel, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Green Brand Awards 2023 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS events. Τα Green Brand Awards έχουν καθιερωθεί ως ο θεσμός που προάγει την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και διαδικασίες ανάπτυξης οι οποίες προάγουν την GREEN οικονομία και το Eco Living.

 10. Πως καθαρίζουμε αποτελεσματικά και σωστά τα πλακάκια του σπιτιού μας?

  Τα πλακάκια είναι ένα υλικό που ναι μεν είναι ανθεκτικό αλλά δεν είναι άφθαρτο και χρειάζεται την συντήρησή του. Φυσικά ανάλογα την τοποθέτηση του η συντήρηση που απαιτεί αλλάξει. Για παράδειγμα, άλλη αντιμετώπιση χρήζουν τα πλακάκια που είναι τοποθετημένα στο μπάνιο με αυτό που βρίσκονται σε άλλα δάπεδα ή τοίχους. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα πλακίδια που είναι τοποθετημένα σε εξωτερικούς χώρους.

Σελίδα