Ιστολόγιο

 1. ΧΡΥΣΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2010 – 2020

  Η εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ διακρίνεται για μια ακόμη φορά στα βραβεία-θεσμός για το Ελληνικό επιχειρείν!

 2. Βράβευση της ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. στα Diamonds of the Greek Economy 2021

  Η LAKIOTIS S.A. βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2021

 3. Βράβευση της ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. στα Kitchen & Bath Awards 2021

  Η εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. πετυχαίνει μια ακόμη σημαντική διάκριση στα Kitchen & Bath Awards 2021, σε μια ξεχωριστή βραδιά που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 στο House 124.

 4. Νέα ισχυρή συνεργασία με τον οίκο Geberit.

  Η εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. και ο κορυφαίος Ελβετικός οίκος GEBERIT, ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν στην Ελληνική αγορά καινοτόμες λύσεις σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

 5. Λακιώτης και Roca ενισχύουν τη συνεργασία τους.

  Με κοινό γνώμονα την κορυφαία εξυπηρέτηση σε είδη υγιεινής και έπιπλα μπάνιου, οι εταιρίες Λακιώτης και Roca διευρύνουν και ενισχύουν την ήδη επιτυχημένη συνεργασία τους που μετρά 35 χρόνια.

 6. Η εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. στηρίζει Το Χαμόγελο του Παιδιού.

  Η εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε., με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, στηρίζει Το Χαμόγελο του Παιδιού καλύπτοντας όλα τα απαραίτητα είδη υγιεινής για τα 4 Σπίτια του Οργανισμού στην Αθήνα, στο πλαίσιο των εργασιών που πραγματοποιεί ο Οργανισμός για να παρέχει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ.

 7. Λακιώτης Α.Ε Νέο Promo Video

  Εδώ και 43 χρόνια υπηρετούμε με πίστη και αφοσίωση την κάθε σας ανάγκη. Σεβόμενοι τις συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού, τα καταστήματά μας είναι και πάλι ανοιχτά με υπευθυνότητα και ασφάλεια για να σας προσφέρουν κορυφαίες εμπειρίες εξυπηρέτησης.

   

   

   

   

   

 8. ΛΑΚΙΩΤΗΣ - IDEAL STANDARD: Επτά χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας

  Την επιτυχημένη συνεργασία τους, που χρονολογείται από το 2014, επεκτείνουν οι εταιρίες ΛΑΚΙΩΤΗΣ και IDEAL STANDARD, προσφέροντας τα πιο καλοσχεδιασμένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα σε είδη υγιεινής και έπιπλα μπάνιου.

 9. Ξενοδοχείο Convo 212

  Το Convo 212 Hotel είναι ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο διαμερισμάτων, μέλος του Convo Hotels, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο του 2020.Έχει ανακαινιστεί πλήρως κατά τη διάρκεια του έτους 2020, δημιουργώντας 12 πολυτελή και ευρύχωρα διαμερίσματα, πλήρως εξοπλισμένα και όμορφα διακοσμημένα. Στην Λακιώτης Α.Ε είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι , που οι υπεύθυνοι του Convo 212 εμπιστεύτηκαν την εταιρία μας για την προμήθεια των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής για τη δημιουργία αυτών των μοναδικά καλαίσθητων διαμερισμάτων.

 10. Calacutta Borgini 120x240cm

  Ένα ακόμη έργο, όπου οι ιδιοκτήτες εμπιστεύτηκαν την Λακιώτης Α.Ε για την αγορά των πλακιδίων. Η επιλογή του Calacutta Borgini σε διάσταση 120x240cm, αποδείχθηκε ιδανική, τόσο για την επένδυση της κουζίνας, όσο και για την κατασκευή της νησίδας αλλά και του τζακιού.

Σελίδα