Ιστολόγιο

 1. Κατοικία στο Χαλάνδρι

  Η μελέτη της κατασκευής της μονοκατοικίας τεσσάρων επιπέδων 380τμ. στο Πάτημα Χαλανδρίου ξεκίνησε από το όραμα ενός νέου ζευγαριού να ζήσει μέσα σε ένα σπίτι το οποίο θα καθρεφτίζει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής του.

 2. Αιμοδοσία

  Η νέα χρονιά ξεκίνησε με μια πράξη προσφοράς από τους ανθρώπους της εταιρίας Λακιώτης

 3. Κοπή Πίτας Εταιρίας Λακιώτη 2024

  Η ομάδα της εταιρίας Λακιώτης γιόρτασε τις επιτυχίες της χρονιάς που μας πέρασε στην κοπή πίτας που διεξάχθηκε το Σάββατο 20/1.

 4. In house training με την Geberit

  Στο πλαίσιο της σχολαστικής και διαρκούς εκπαίδευσης του προσωπικού μας την Τρίτη 21 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε training στους πωλητές του τμήματος Έργων από εκπροσώπους της ελβετικής εταιρίας Geberit. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Λακιώτης στον Ασπρόπυργο.

   

   

 5. Imerti Suites

  Το κατάλυμα Imerti Suites βρίσκεται στην Οία και έχει σχεδιαστεί προκειμένου να προσφέρει μια άνετη και πολυτελή διαμονή συνδυάζοντας παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία της Σαντορίνης μαζί με σύγχρονες παροχές. Όλες οι σουίτες του καταλύματος διαθέτουν μπαλκόνι με προνομιακή θέα στην Καλντέρα και jacuzzi με υδρομασάζ.

 6. The Edge

  Αυτό το υπερσύγχρονο συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται στην περιοχή της Καλλιθέας και προσφέρει 31 δωμάτια μοιρασμένα σε 7 ορόφους, που διαθέτουν από 1 έως 3 υπνοδωμάτια. Συνδυάζει αρμονικά την άνεση και την πολυτέλεια λόγω της υψηλής αισθητικής και των ανέσεων που προσφέρει.

 7. Δάπεδα ξενοδοχείων- Επιλογή κατάλληλων υλικών

  Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με την διακόσμηση του εσωτερικού χώρου μιας ξενοδοχειακής μονάδας, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής ταυτότητας ενός ξενοδοχείου. Ο σχεδιασμός αποτελεί τη βάση για τις υπηρεσίες που θα παρέχονται συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη δημιουργία ενός αρμονικού αποτελέσματος με απώτερο στόχο την εξυπηρέτηση των θαμώνων.

   

 8. Οργάνωση Μπάνιου μέσω των Αξεσουάρ

  Η ακαταστασία και η αποδιοργάνωση συμβαίνουν συχνά στον χώρο του μπάνιου. Πολύ συχνά, αν και καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να σχεδιάσουμε το ιδανικό μπάνιο καταλήγουμε να έχουμε πολλά άλλα απαραίτητα προϊόντα στριμωγμένα στους πάγκουςΥπάρχουν όμως αξεσουάρ που μπορούν να ανατρέψουν αυτή την ακαταστασία. Με ελάχιστη δαπάνη χρόνου ή χρημάτων, ένα σωστά επιλεγμένο αξεσουάρ μπορεί να ενισχύσει την οργάνωση και τη λειτουργικότητα του μπάνιου. Τα σωστά αξεσουάρ είναι πραγματικά απαραίτητα για κάθε μπάνιο.

 9. Μπάνια κατάλληλα και για παιδιά

  Ένα μπάνιο που ήταν για δύο ξαφνικά γίνεται χώρος για τρεις ή τέσσερις ή πέντε όταν μπαίνουν στη ζωή ενός ζευγαριού τα παιδία. Επιπλέον, αυτοί οι «νέοι χρήστες» έχουν διαφορετικές ανάγκες από τους ενήλικες που σχεδίασαν τους χώρους. Συχνά οι γονείς ή οι κηδεμόνες θα διαπιστώσουν ότι το προσεκτικά σχεδιασμένο μπάνιο τους πρέπει να αλλάξει και να προσαρμοστεί για να φιλοξενήσει την άφιξη ενός παιδιού, τόσο από άποψη ασφάλειας όσο και λειτουργικότητας.

   

 10. ΛΑΚΙΩΤΗΣ x We4All - Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!

  Η εταιρία Λακιώτης γιορτάζοντας φέτος την 45η επέτειο λειτουργίας της και παραμένοντας πίστη απέναντι στη δέσμευσή της για στήριξη του κοινωνικού συνόλου αλλά και προστασία του περιβάλλοντος, στηρίζει την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση We4All

Σελίδα