Ιστολόγιο

 1. Blazer Suites

  Ευρισκόμενο κατά μήκος της πιο μαγευτικής λεωφόρου της Αθήνας, δίπλα από τη θάλασσα, το Ξενοδοχείο Blazer Suites – το πρώτο κατάλυμα στην Ελλάδα αποκλειστικά με σουίτες – προτίθεται να καλύψει κάθε ανάγκη και να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε πραγματικές συνθήκες οικογενειακής εστίας και ελληνικής ζεστασιάς.

 2. Η ανακαίνιση μπάνιου

  Η ανακαίνιση μπάνιου είναι μια διαδικασία που όχι μόνο αναβαθμίζει την αισθητική του χώρου αλλά και βελτιώνει την λειτουργικότητά του. Η εταιρία Λακιώτης, με την πολυετή εμπειρία της στον χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για μπάνια με πλακάκια και είδη υγιεινής που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα, καινοτομία και κομψότητα.

 3. 150 years Geberit

  Η Geberit, η κορυφαία εταιρεία στον τομέα των ειδών υγιεινής γιόρτασε τα 150 χρόνια της με μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης. Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε μια ευκαιρία για την εταιρεία να τιμήσει την μακρά και επιτυχημένη πορεία της στον κλάδο της και να παρουσιάσει τις καινοτομίες και τις τεχνολογικές εξελίξεις που την έχουν καθιερώσει ως ηγέτη στην αγορά.

 4. Κατοικία στο Χαλάνδρι

  Η μελέτη της κατασκευής της μονοκατοικίας τεσσάρων επιπέδων 380τμ. στο Πάτημα Χαλανδρίου ξεκίνησε από το όραμα ενός νέου ζευγαριού να ζήσει μέσα σε ένα σπίτι το οποίο θα καθρεφτίζει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής του.

 5. Αιμοδοσία

  Η νέα χρονιά ξεκίνησε με μια πράξη προσφοράς από τους ανθρώπους της εταιρίας Λακιώτης

 6. Κοπή Πίτας Εταιρίας Λακιώτη 2024

  Η ομάδα της εταιρίας Λακιώτης γιόρτασε τις επιτυχίες της χρονιάς που μας πέρασε στην κοπή πίτας που διεξάχθηκε το Σάββατο 20/1.

 7. In house training με την Geberit

  Στο πλαίσιο της σχολαστικής και διαρκούς εκπαίδευσης του προσωπικού μας την Τρίτη 21 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε training στους πωλητές του τμήματος Έργων από εκπροσώπους της ελβετικής εταιρίας Geberit. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Λακιώτης στον Ασπρόπυργο.

   

   

 8. Imerti Suites

  Το κατάλυμα Imerti Suites βρίσκεται στην Οία και έχει σχεδιαστεί προκειμένου να προσφέρει μια άνετη και πολυτελή διαμονή συνδυάζοντας παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία της Σαντορίνης μαζί με σύγχρονες παροχές. Όλες οι σουίτες του καταλύματος διαθέτουν μπαλκόνι με προνομιακή θέα στην Καλντέρα και jacuzzi με υδρομασάζ.

 9. The Edge

  Αυτό το υπερσύγχρονο συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται στην περιοχή της Καλλιθέας και προσφέρει 31 δωμάτια μοιρασμένα σε 7 ορόφους, που διαθέτουν από 1 έως 3 υπνοδωμάτια. Συνδυάζει αρμονικά την άνεση και την πολυτέλεια λόγω της υψηλής αισθητικής και των ανέσεων που προσφέρει.

 10. Δάπεδα ξενοδοχείων- Επιλογή κατάλληλων υλικών

  Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με την διακόσμηση του εσωτερικού χώρου μιας ξενοδοχειακής μονάδας, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής ταυτότητας ενός ξενοδοχείου. Ο σχεδιασμός αποτελεί τη βάση για τις υπηρεσίες που θα παρέχονται συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη δημιουργία ενός αρμονικού αποτελέσματος με απώτερο στόχο την εξυπηρέτηση των θαμώνων.

   

Σελίδα