Ιστολόγιο

 1. Ανακαίνιση μπάνιου: 4+1 πράγματα που πρέπει να προσέξετε

  Τι πρέπει όμως να γνωρίζουμε πριν από κάθε ανακαίνιση; Αρχικά, κλείστε τα μάτια σας και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη! Μοντέρνο ή κλασικό, χρωματιστό ή πιο vintage, επιλέξτε το ύφος και το στιλ που ταιριάζει σε εσάς και στο σπίτι σας και δώστε σάρκα και οστά στο μπάνιο που επιθυμείτε!

 2. Βράβευση της ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. στα Export Leader Awards 2021

  Ο Αντώνης Λακιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. βραβεύθηκε στο Forum Export Leader Awards 2021 για τις επιχειρήσεις της χώρας που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας.

 3. Μικρές συμβουλές για ένα μεγάλο μπάνιο.

  Πώς να κάνω το μπάνιο μου να φαίνεται μεγαλύτερο; Αναμφίβολα, είναι μια ερώτηση που απασχολεί αρκετούς από εμάς, καθώς τα περισσότερα μπάνια στα διαμερίσματα των πολυκατοικιών, τις περισσότερες φορές, δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μερικά tips που θα δώσουν την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου!

 4. Τοποθέτηση Πλακιδίων, απλά και εύκολα!

  Όλα τα μυστικά για την τοποθέτηση πλακιδίων, εύκολα και απλά!

 5. Οδηγός Αγοράς Ντους

  Υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα αναζωογονητικό ντους για να ξεκινήσετε τη μέρα σας; Βρείτε το τέλειο ντους με τον ειδικό οδηγό αγοράς μας.

 6. Πώς να αφαιρέσετε 8 κοινούς λεκέδες από πλακίδια πορσελάνης.

  Δείτε παρακάτω κάποιους από τους πιο συνηθισμένους τύπους λεκέδων και πώς να τα καθαρίσετε

 7. Βράβευση της ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. στα Diamonds of the Greek Economy 2020

  Ο Αντώνης Λακιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. βραβεύθηκε στην ετήσια εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2020!

 8. Οδηγός Αγοράς Πλακιδίων

  Το γεγονός ότι πλέον τα πλακάκια, είναι διαθέσιμα σε πολλά και διαφορετικά σχέδια, ποιότητες και υφές, καθιστά την επιλογή τους μια “επίπονη” διαδικασία. Έχοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω κατά νου, δημιουργήσαμε έναν πλήρη οδηγό επιλογής πλακιδίων.

 9. Δυο Νέες Ολοκληρωμένες Συλλογές Kalksten & Flodsten

  Η Argenta δημιούργησε τη σειρά Velferd, η οποία διατίθεται σε δυο εκδόσεις την Flodsten και Kalksten, και είναι εμπνευσμένη από τις έννοιες του ανοιχτού χώρου και της ευημερίας.

Σελίδα