Ιστολόγιο

 1. Οδηγός Αγοράς Ντους

  Υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα αναζωογονητικό ντους για να ξεκινήσετε τη μέρα σας; Βρείτε το τέλειο ντους με τον ειδικό οδηγό αγοράς μας.

 2. Πώς να αφαιρέσετε 8 κοινούς λεκέδες από πλακίδια πορσελάνης.

  Δείτε παρακάτω κάποιους από τους πιο συνηθισμένους τύπους λεκέδων και πώς να τα καθαρίσετε

 3. Βράβευση της ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. στα Diamonds of the Greek Economy 2020

  Ο Αντώνης Λακιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. βραβεύθηκε στην ετήσια εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2020!

 4. Οδηγός Αγοράς Πλακιδίων

  Το γεγονός ότι πλέον τα πλακάκια, είναι διαθέσιμα σε πολλά και διαφορετικά σχέδια, ποιότητες και υφές, καθιστά την επιλογή τους μια “επίπονη” διαδικασία. Έχοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω κατά νου, δημιουργήσαμε έναν πλήρη οδηγό επιλογής πλακιδίων.

 5. Δυο Νέες Ολοκληρωμένες Συλλογές Kalksten & Flodsten

  Η Argenta δημιούργησε τη σειρά Velferd, η οποία διατίθεται σε δυο εκδόσεις την Flodsten και Kalksten, και είναι εμπνευσμένη από τις έννοιες του ανοιχτού χώρου και της ευημερίας.

 6. Νέα Άφιξη: Ολοκληρωμένη σειρά Tesi από την Ideal Standard

  Μια ολοκαίνουρια και ολοκληρωμένη συλλογή, από την Ideal Standard! Η συλλογή Tesi αποτελείται από μεγάλη ποικιλία σε νιπτήρες, μπαταρίες αλλά και έπιπλα μπάνιου, σχεδιασμένα σε ανάλαφρο desing που θα ανανεώσουν το μπάνιο σας και θα το μεταμορφώσουν σε ένα χαρούμενο και λειτουργικό χώρο.

 7. Our New Website Launch!!

  Με μεγάλη υπερηφάνεια, σας παρουσιάζουμε το νέο μας site!!

 8. ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΝΙΑ 2018

  Δυναμική παρουσία της εταιρείας ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. που έλαβε μέρος στην έκθεση XENIA 2018 και παρουσίασε καινοτόμες λύσεις και ριζοσπαστικά προϊόντα για ξενοδοχειακές μονάδες και πάσης φύσεως καταλύματα. Παρουσιάστηκαν ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο όπως πλακίδια, είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, συστήματα ντουζ και αξεσουάρ, καθώς και καινοτόμες προτάσεις για την επένδυση εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων και δαπέδων.