Ιστολόγιο

 1. PVD: Η νέα τεχνοτροπία βαψίματος!

  Για την δημιουργία ενός επιβλητικού και σύγχρονου μπάνιου απαιτούνται προϊόντα που θα τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Για τον λόγο αυτό ήρθε η νέα τεχνοτροπία βαψίματος PVD!

 2. Τρόποι Εξοικονόμησης Νερού & Χρημάτων Μέσω Προϊόντων Μπάνιου

  Απλές αλλαγές που θα βοηθήσουν τόσο στον σχεδιασμό ενός πιο όμορφου μπάνιου αλλά και στην εξοικονόμηση πόρων και χρημάτων καθώς και στην γενικότερη λειτουργικότητά του.

 3. Aval | Σαντορίνη

  To ξενοδοχείο Aval «έντυσε» όλους τους υπέροχα σχεδιασμένους χώρους του με πλακάκια και είδη υγιεινής από την εταιρία Λακιώτης, συνδυάζοντας έτσι την πολυτέλεια με το κυκλαδίτικο στυλ. 

 4. Ηπειρώτικο | Ασπρόπυργος

  Το αρτοζαχαροπλαστείο Ηπειρώτικο ανακαίνισε το κατάστημα του Ασπροπύργου και επέλεξε να το «ντύσει» με πλακάκια από την εταιρία Λακιώτης.

 5. IKEA | Κηφισού

  Η γνωστή αλυσίδα επίπλων Ikea επέλεξε πλακάκια από την εταιρία Λακιώτης για να «ντύσει» τα showroom της.

 6. Κατασκευή Πάγκου Κουζίνας

  Η κατασκευή πάγκων κουζίνας γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή με την χρήση πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων!

 7. Βιολογικό Χωριό

  Το Βιολογικό Χωριό, η μεγαλύτερη αλυσίδα βιολογικών τροφίμων στην Ελλάδα, επέλεξε πλακάκια από την εταιρία Λακιώτης.

 8. Έκθεση ΧΕΝΙΑ 2022

  Η παρουσία της εταιρείας Λακιώτης ξεχώρισε στην φετινή έκθεση ΧΕΝΙΑ 2022  που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo

 9. Διαμέρισμα στο Κουκάκι

  Στην σκιά της Ακρόπολης και στην νοτιοανατολική πλευρά του λόφου του Φιλοπάππου, στο ιστορικό Κουκάκι, βρίσκεται ιδιωτικό διαμέρισμα, οι ιδιοκτήτες του οποίου εμπιστεύτηκαν την εταιρία Λακιώτης για την προμήθεια τόσο των πλακιδίων όσο και των ειδών υγιεινής τους.

 10. Σωστός τρόπος καθαρισμού ανοξείδωτων προϊόνων

  H φροντίδα των ανοξείδωτων επιφανειών είναι ένα θέμα που μας απασχολεί καθημερινά. Τα ανοξείδωτα προϊόντα έχουν την μοναδική ιδιότητα να αναγεννούν αυτόματα ένα προστατευτικό φιλμ όταν εκτεθούν στον αέρα και στο νερό, συνεπώς αποτελούν εξαιρετική υγειονομική επιλογή.

Σελίδα