Εξυπηρέτηση - Ποιότητα

Η εταιρία Λακιώτης με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, στοχεύει στην ολική εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών της αλλά και του προσωπικού της.

Για τον λόγο αυτό, η εταιρία προσφέρει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με μία διευρυμένη προϊοντική γκάμα για τους πελάτες της, αλλά και άριστες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό της. 

Σ’ ένα περιβάλλον όπου οι νέες τεχνολογίες αλλάζουν διαρκώς, η εταιρία Λακιώτης επενδύει συνεχώς σε σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές, καινοτόμες λύσεις, αλλά και έμπειρο προσωπικό με πρώτιστο σκοπό την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της.

Ο σεβασμός προς το περιβάλλον είναι ακόμη μία ηθική δέσμευση της εταιρίας Λακιώτης, γι' αυτό τα προϊόντα της είναι υψηλών προδιαγραφών και συνδυάζουν ποιότητα και περιβαλλοντική ευαισθησία.

Στόχος της εταιρίας Λακιώτης αποτελεί συνεχώς η ποιοτική υπεροχή των προϊόντων της, το σύγχρονο design, η άμεση εξυπηρέτηση και το άψογο after sales service.

Απόδειξη της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια η εταιρία Λακιώτης, αποτελούν τα 8.200 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και η δωρεάν παράδοσή τους σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας εντός 24ώρου, απόρροια του υπερσύγχρονου logistics center 54.000 τ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής που υποστηρίζεται από έναν ιδιόκτητο στόλο 25 οχημάτων.

Έχοντας προσωπική επαφή με κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά και κατανοώντας πλήρως την κάθε του ανάγκη, η εταιρία Λακιώτης οικοδομεί ισχυρές και μακροχρόνιες συνεργασίες. Παράλληλα, επενδύοντας διαρκώς σε πληροφοριακά συστήματα και νέες τεχνολογίες, η εταιρία Λακιώτης αποτελεί σταθερή αξία στον χρόνο, αξιόπιστο συνεργάτη και εγγυημένη λύση σε κάθε εκφρασμένη ανάγκη των πελατών της.

 

Πιστοποιητικά Ποιότητος