Εξυπηρέτηση - Ποιότητα

Η εταιρία Λακιώτης με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, στοχεύει στην ολική εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών της αλλά και του προσωπικού της. 

Για τον λόγο αυτό, η εταιρία προσφέρει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με μία διευρυμένη προϊοντική γκάμα για τους πελάτες της, αλλά και άριστες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό της. Σ’ ένα περιβάλλον όπου οι νέες τεχνολογίες αλλάζουν διαρκώς, η εταιρία Λακιώτης επενδύει συνεχώς σε σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές, καινοτόμες λύσεις, αλλά και έμπειρο προσωπικό με πρώτιστο σκοπό την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της. Απόδειξη της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της, αποτελούν τα 8.200 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και η δωρεάν παράδοσή τους σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας εντός 24ώρου, απόρροια του υπερσύγχρονου logistics center 54.000 τ.μ. και του ιδιόκτητου στόλου 25 οχημάτων.

Ο σεβασμός προς το περιβάλλον είναι ακόμη μία ηθική δέσμευση της εταιρίας, γι' αυτό τα προϊόντα της είναι υψηλών προδιαγραφών και συνδυάζουν ποιότητα και περιβαλλοντική ευαισθησία.

Έχοντας προσωπική επαφή με κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά και κατανοώντας πλήρως την κάθε του ανάγκη, η εταιρία Λακιώτης οικοδομεί ισχυρές και μακροχρόνιες συνεργασίες. Παράλληλα, επενδύοντας διαρκώς σε πληροφοριακά συστήματα και νέες τεχνολογίες, η εταιρία Λακιώτης αποτελεί σταθερή αξία στον χρόνο, αξιόπιστο συνεργάτη και εγγυημένη λύση σε κάθε εκφρασμένη ανάγκη των πελατών της.

Πιστοποιητικά Ποιότητας

 
Βιωσιμότητα

Ως μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις δεσμευόμαστε για την οικοδόμηση ενός πράσινου μέλλοντος. Έτσι υιοθετούμε μεθόδους που συμβάλλουν τόσο στην μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος όσο και στην ενδυνάμωση μιας βιώσιμης πρακτικής. Βασική μας επιδίωξη είναι να λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας απέναντι στον άνθρωπο αλλά και στην φύση! Για τον λόγο αυτό δεσμευόμαστε για έναν ασφαλή και βιώσιμο τρόπο λειτουργίας μέσω:

Της εξοικονόμησης ενέργειας

Στις εγκαταστάσεις της, τα κτήρια της έχουν φωτοβολταϊκά πάνελ, ενώ έχει επενδύσει σε ειδικά διαφώτιστα οροφής.

Της ανακύκλωσης

Έχει ειδικές μονάδες ανακύκλωσης πλαστικού, ξύλου, χαρτιού ακόμα και ορείχαλκου (που περιέχεται στις μπαταρίες) αλλά και λαδιών αυτοκινήτου.

Της ενίσχυσης πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον

Προάγει την μείωση της σπατάλης νερού ενώ ταυτόχρονα ακολουθούμε εξειδικευμένες εσωτερικές διαδικασίες.