IKEA | Κηφισού

IKEA | Κηφισού

IKEA | Κηφισού

Η γνωστή αλυσίδα επίπλων Ikea επέλεξε πλακάκια από την εταιρία Λακιώτης για να «ντύσει» τα showroom της.

 

Στο κατάστημα Ikea που βρίσκεται στην περιοχή του Κηφισού διαμόρφωσε τους εκθεσιακούς της χώρους επιλέγοντας πλακάκια από την εταιρία Λακιώτης.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, το πλακάκι ΜΕΓΚΑΝ ΤΖΕΟ ΑΙΒΟΡΙ σε ματ υφή επιλέχθηκε για τον χώρο της κουζίνας. Το μονόχρωμο αυτό πλακάκι αποτελεί εξαιρετική επιλογή για κάθε εσωτερικό χώρο όχι μόνο λόγω της ποιότητάς του αλλά και λόγω της μοναδικής του εμφάνισης αφού δένει με κάθε απόχρωση επίπλων.

 

 

Τα πλακάκια της σειράς ΜΕΤΡΟ σε μαύρο και σε ανοιχτό γκρι επιλέχθηκαν προκειμένου να δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα σε άλλη μια κουζίνα του καταστήματος. Και τα δύο παραπάνω πλακάκια έχουν γυαλιστερή υφή και αποτελούν μια ιδιαίτερη επιλογή για τον κάθε χώρο. Λόγω τις μεγάλης διαθεσιμότητάς τους σε χρώματα αλλά και του 3D effect που δημιουργούν, απογειώνουν τον κάθε χώρο και επιτρέπουν την δημιουργία αμέτρητων διαφορετικών συνθέσεων.

 

 

Το κεραμικό πλακάκι AΡΤΙΣΑΝ ΑΛΑΜΠΑΣΤΕΡ συμπλήρωσε αρμονικά άλλη μια κουζίνα του εκθεσιακού χώρου του καταστήματος Ιkea. Το συγκεκριμένο πλακάκι περιλαμβάνει 6 διαφορετικά μοτίβα σε κάθε χρώμα προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας πολλών τοποθετήσεων και χρωματικών συνδυασμών, ενώ η γυαλιστερή υφή ταιριάζει απόλυτα με κάθε επιφάνεια.

← Previous Next →