Mystras Grand Palace

Mystras Grand Palace

Mystras Grand Palace

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Mystras Grand Palace επέλεξε πλακάκια και είδη υγιεινής από την εταιρία Λακιώτης για να σχεδιάσει τις μαγευτικές εγκαταστάσεις του.

Η ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών που προσφέρει το ξενοδοχείο στους επισκέπτες του βασίζεται στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του οι οποίες ανακαινίστηκαν με προϊόντα της εταιρίας.

Πιο συγκεκριμένα, τα μπάνια που είναι επενδυμένα με πλακάκια σε ύφος μαρμάρου, προσδίδουν στο χώρο μια δόση πολυτέλειας που απογειώνεται με τα μοντέρνα είδη υγιεινής και μπαταρίες σε χρωμέ φινίρισμα. Ακόμα, το δάπεδο σε ύφος ξύλου δένει αρμονικά με τους πέτρινους τοίχους των δωματίων καθώς και με τα υπόλοιπα έπιπλα ενώ προσφέρει ζεστασιά στο χώρο. Ταυτόχρονα, το εσωτερικό των δωματίων έρχεται σε απόλυτη αρμονία με το παραμυθένιο σκηνικό που προσφέρει το ξενοδοχείο 5 αστέρων.

H μοναδική αυτή εμπειρία ολοκληρώνεται με τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ξενοδοχείου, που προσφέρουν πληθώρα extra παροχών συμπεριλαμβανομένου του Spa υψηλών προδιαγραφών, τις εξωτερικές πισίνες, τα γήπεδα του τέννις αλλά και το γυμναστήριο και το δωμάτιο ping pong.

← Previous Next →