ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΙΙ

Κωδικός Προϊόντος:
300010
- +
Ειδική Τιμή 62,00 € Κανονική τιμή 88,57 €
/ ΤΜΧ
Μεταλλικό πλαίσιο - παράθυρο για 2 υαλότουβλα. Τοποθετείται είτε ανάμεσα σε άλλα υαλότουβλα είτε μόνο του απ’ ευθείας σε οικοδομικό άνοιγμα.

Τηλεφωνική Επικοινωνία

210 2615730

Δωρεάν Παράδοση

εντός Αττικής για παραγγελίες άνω των 100€

Πάνω από 8200

ετοιμοπαράδοτα προϊοντα

Μεταλλικό Πλαίσιο - Παράθυρο για 2 Υαλότουβλα.

Μεταλλικό πλαίσιο - παράθυρο από γαλβανισμένη λαμαρίνα, με ηλεκτροστατική βαφή σε χρώμα λευκό. Εντός του πλαισίου ενσωματώνονται 2 υαλότουβλα 19x19x8cm οποιουδήποτε τύπου. Τοποθετείται είτε ανάμεσα σε άλλα υαλότουβλα είτε μόνο του απ’ ευθείας σε οικοδομικό άνοιγμα.

Τα υαλότουβλα είναι δομικά υλικά από γυαλί που προσφέρουν φωτισμό και διακοσμητικές λύσεις. Διατίθενται σε ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων, καθώς και ως παράθυρα με υαλότουβλα. Διαθέτουν στεγανότητα, διαπερατότητα στο φως, μεγάλη θερμομόνωση και ηχομόνωση, καθώς και μεγάλη ανθεκτικότητα. Ανάλογα με το σχέδιο, το χρώμα και την εξωτερική διαμόρφωση της επιφάνειάς τους διαβαθμίζεται και η φωτεινότητά τους. Αποτελούν ιδανική επιλογή για χωρίσματα εσωτερικών χώρων παρέχοντας φωτεινότητα, για το μπάνιο ως διαχωριστικό ντουζιέρας, για φεγγίτες και φωταγωγούς και γενικότερα για διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Διαστάσεις ΜxΥxΒ: 19x19x8 cm
Εξωτερική διάσταση: 21,7×43,5 cm