Τρόποι Εξοικονόμησης Νερού & Χρημάτων Μέσω Προϊόντων Μπάνιου

Τρόποι Εξοικονόμησης Νερού & Χρημάτων Μέσω Προϊόντων Μπάνιου

Τρόποι Εξοικονόμησης Νερού & Χρημάτων Μέσω Προϊόντων Μπάνιου

Με το κόστος των βασικών υπηρεσιών κοινής ωφελείας να ανεβαίνει η εταιρία Λακιώτης σας προτείνει ορισμένες λύσεις εξοικονόμησης χρημάτων μέσω των προϊόντων μπάνιου που θα επιλέξετε. Αυτές οι απλές αλλαγές θα βοηθήσουν τόσο στον σχεδιασμό ενός πιο όμορφου μπάνιου αλλά και στην εξοικονόμηση πόρων και χρημάτων καθώς και στην γενικότερη λειτουργικότητά του. Αρχικά, καλό θα ήταν να επιλέξετε μπαταρίες κρύας εκκίνησης νερού. Οι περισσότερες μπαταρίες μπάνιου ανοίγουν κάπου μεταξύ του κρύου και του ζεστού, ενεργοποιώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το θερμοσίφωνα σε κάθε άνοιγμα. Οι μπαταρίες λοιπόν με κρύα λειτουργία ανοίγουν με κρύο νερό, γεγονός που συμβάλλει σε μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

Ένα ακόμα προϊόν που μπορεί να συμβάλλει στην μείωση της κατανάλωσης του νερού και έτσι στην μείωση του λογαριασμού σας, είναι τα καζανάκια διπλής ροής. Ο μηχανισμός διπλής ροής σας επιτρέπει να διαλέξετε τον όγκο νερού έκπλυσης μεταξύ 3 ή 4,5 λίτρων, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ταυτόχρονα, τα καζανάκια διπλής ροής σας δίνουν την δυνατότητα να σταματήσετε μια πλήρη έκπλυση πατώντας το κουμπί.

Τέλος, υπάρχουν οι θερμοστατικές μπαταρίες που σας επιτρέπουν να επιλέξετε ακριβώς την θερμοκρασία που θέλετε, βάζοντας τέλος κατ’ αυτόν τον τρόπο στον χρόνο που σπαταλάτε προκειμένου να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία του νερού. Κατ’ αυτόν τον τρόπο μειώνεται και την σπατάλη του νερού και γλυτώνετε και το αντίστοιχο κόστος.

← Previous Next →