Aval | Σαντορίνη

Aval | Σαντορίνη

Aval | Σαντορίνη

Με θέα το υπέροχο Αιγαίο, το επιβλητικό ξενοδοχείο Aval κοσμεί ένα από τα διασημότερα νησιά των Κυκλάδων, την Σαντορίνη. To ξενοδοχείο Aval «έντυσε» όλους τους υπέροχα σχεδιασμένους χώρους του με πλακάκια και είδη υγιεινής από την εταιρία Λακιώτης, συνδυάζοντας έτσι την πολυτέλεια με το κυκλαδίτικο στυλ.

Η μεσογειακή αισθητική των επιλεγμένων επίπλων καθώς και τα πλακίδια πρώτης ποιότητας από την εταιρία Λακιώτης, αναβαθμίζουν όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, από τα δωμάτια με τις βεράντες τους μέχρι την εξωτερική πισίνα.

Τα πλακίδια σε ύφος τσιμέντου δημιουργούν έντονες αντιθέσεις με τα γαλάζια νερά από τα τζακούζι και τις πισίνες ενώ όλος ο χώρος υπόσχεται να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στα μπάνια, όπου οι πέτρινοι νιπτήρες και τα μοντέρνα είδη υγιεινής δένουν αρμονικά τόσο μεταξύ τους όσο και με τις μπαταρίες και τα υπόλοιπα προϊόντα, χωρίς να χάνεται η κυκλαδίτικη αίσθηση.

Σε ένα περιβάλλον ξεχωριστής αρμονίας τα προϊόντα της εταιρίας Λακιώτης ξεχωρίζουν προσφέροντας λύσεις προστιθέμενης αξίας αφού συνδυάζουν ποιότητα, καινοτομία, τεχνογνωσία και περιβαλλοντική ευαισθησία.

Photo Gallery

← Previous Next →