Ιδέες για μικρά μπάνια με μέγιστα αποτελέσματα

Ιδέες για μικρά μπάνια με μέγιστα αποτελέσματα

Ιδέες για μικρά μπάνια με μέγιστα αποτελέσματα

Ένα μικρό μπάνιο δεν χρειάζεται να σας περιορίζει. Στην πραγματικότητα, οι μικροί χώροι αποτελούν μια ιδανική ευκαιρία για να αφήσετε τη δημιουργικότητα και την φαντασία σας ελεύθερη να αυτοσχεδιάσει. Πιο συγκεκριμένα με την τεράστια προϊοντική που διαθέτει η εταιρία Λακιώτης, αξιοποιώντας στο έπακρο τις καινοτομίες στην τεχνολογία και το σχεδιασμό θα βρείτε πληθώρα λύσεων για να αξιοποιήσετε στο έπακρο ένα μικρό χώρο μπάνιου, διατηρώντας παράλληλα την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.

 

Ηλεκτρονικές λεκάνες, έξυπνες λύσεις

Οι ηλεκτρονικές λεκάνες είναι ευρέως γνωστές για την τεχνολογία αιχμής τους και τις εξατομικευμένες λειτουργίες τους. Ταυτόχρονα αποτελούν και μια ιδιαίτερα πρακτική λύση εξοικονόμησης χώρου στο μπάνιο σας, αφού συνδυάζουν τη λειτουργία της λεκάνης και του μπιντέ σε ένα ενιαίο προϊόν.

 

Απλοποιήστε την περιοχή του ντους

Οι περιττοί τοίχοι στο χώρο δημιουργούν ένα αίσθημα κλειστοφοβίας, ενώ εμποδίζουν το φυσικό φως. Στο μπάνιο, τα περισσότερα χωρίσματα δημιουργούνται συνήθως στην περιοχή του ντους. Η απλοποίηση της περιοχής θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την αίσθηση της ενότητας και της ευρυχωρίας, χωρίς να αλλάξετε τη διάταξη του δωματίου. Η αντικατάσταση της καμπίνας από αμμοβολή με διάφανεις καμπίνες θα «ανοίξει» το χώρο, ενώ οι extra slim ντουζιέρες θα δώσουν μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα πινελιά στο μπάνιο και  προσφέροντας ταυτόχρονα ευκολότερη προσβασιμότητα.

 

Compact έπιπλα για μικρά μπάνια

Τα έπιπλα μπάνιου που συνδυάζουν ένθετο νιπτήρα με βάση επίπλου, σας παρέχουν υψηλή λειτουργικότητα, εύκολη συντήρηση και φυσικά άφθονο χώρο αποθήκευσης. Προτιμήστε ένα έπιπλο μπάνιου με πολλά συρτάρια για να έχετε όλα όσα χρειάζεστε πάντα δίπλα σας και πάντα οργανωμένα. Ακόμα μπορείτε να δηημιουργήσετε την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου χώρου, επιλέγοντας κρεμαστό έπιπλο μπάνιου που τοποθετείται απευθείας στον τοίχο, ενώ αφήνει ελεύθερο χώρο ανάμεσα στο έπιπλο και το δάπεδο για μεγαλύτερη ευκολία καθαρισμού.

 

Λύσεις 2 σε 1

Οι λύσεις 2 σε 1 αποτελούν την τελευταία λέξη του σύγχρονου σχεδιασμού στο μπάνιο, ενώ συμβάλλουν σημαντικά στη βιωσιμότητα. Στη λύση W+W, το νερό του νιπτήρα μέσα από μια διαδικασία φιλτραρίσματος επαναχρησιμοποιείται για την έκπλυση της λεκάνης, με αποτέλεσμα τη σημαντική εξοικονόμηση νερού στο μπάνιο.Επιπλέον, επειδή ο νιπτήρας είναι ενσωματωμένος στη λεκάνη αξιοποιείτε στο έπακρο το διαθέσιμο χώρο σας. Αυτή η τόσο απλή σχεδιαστική λύση μειώνει σημαντικά την κατανάλωση του νερού, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομεί σημαντικό χώρο στο μπάνιο σας.

 

Pro Tip: Επίτοιχα Αξεσουάρ

Εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο κάθε διαθέσιμη επιφάνεια στο μπάνιο σας, εξοικονομώντας παράλληλα χώρο από τα έπιπλα και τα ντουλάπια σας επιλέγοντας επίτοιχα αξεσουάρ όπως dispenser, ποτηροθήκες και σαπουνοθήκες.

Photo Gallery

← Previous Next →