Νέες XL κεραμικές πλάκες από την Infinity, για υπεροχή και καινοτομία στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση

Νέες XL κεραμικές πλάκες από την Infinity, για υπεροχή και καινοτομία στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση

Νέες XL κεραμικές πλάκες από την Infinity, για υπεροχή και καινοτομία στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση

Πλεονεκτήματα

Όλα τα προϊόντα Infinity έχουν δομικά, αισθητικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά που τα καθιστούν μια μοναδική επιλογή για επίπλωση, επενδύσεις δαπέδων και τοίχων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Οι πλάκες είναι ανθεκτικές στη φθορά, το σχίσιμο, τις γρατσουνιές και καθαρίζονται εύκολα. Καθώς περνούν τα χρόνια, δεν παρουσιάζουν τα δυσάρεστα σημάδια φθοράς που χαρακτηρίζουν τις ρητίνες ή άλλα φυσικά υλικά και δεν επηρεάζονται από τη θερμότητα ή τα οξέα. Επιφάνειες με υψηλές τεχνικές επιδόσεις, για πλήρως εξατομικευμένα έργα.

Λίγα λόγια για την Infinity

Η Infinity προέρχεται από δεκαετίες εμπειρίας του ομίλου Concorde, το μεγαλύτερο ιταλικό κατασκευαστή κεραμικών επενδύσεων δαπέδου και τοίχων για χρήση στην αρχιτεκτονική και τον εσωτερικό σχεδιασμό. Σχεδιάζει, παράγει και εμπορεύεται πλάκες μεγάλου μεγέθους για αξεσουάρ επίπλωσης, για εφαρμογή σε εσωτερικούς τοίχους ή για την επένδυση τοίχων με συγκόλληση ή αερισμό. Η NaturaVein Tech είναι μια επαναστατική καινοτομία που αναπτύχθηκε από τεχνικούς εμπειρογνώμονες της Infinity για να διαμορφωθούν πλάκες με όψη φλέβας, αναδημιουργώντας το αποτέλεσμα που συναντάται στο φυσικό μάρμαρο. Κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, η τεχνολογία αυτή είναι δυνατόν να επιτευχθεί με ελεγχόμενη καθίζηση των ορυκτών, που διαπερνούν όλο το πάχος της πλάκας για τέλεια συνοχή μεταξύ της επιφάνειας και του σώματος. Η NaturaVein Tech είναι το τελευταίο βήμα προς τα εμπρός στην τεχνολογία παραγωγής πορσελάνινων σκευών, ένα νέο σύνορο που φέρνει το βιομηχανικό προϊόν ακόμη πιο κοντά στη μοναδική, φυσική εμφάνιση του μαρμάρου. Η NaturaBody-Tech είναι μια αποκλειστική τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την Infinity για τη δημιουργία ολόσωμων πλακών που διαθέτουν τέλεια συνοχή μεταξύ του υλικού και την εμφάνιση της επιφάνειας. Τα κεραμικά σώματα χαρακτηρίζονται από χρωματικές παραλλαγές που αναμειγνύονται στην επιφάνεια, χάρη στην προσθήκη ορυκτών chips με διαφορετικά μεγέθη κόκκων, σε αποχρώσεις και διαστάσεις που συνάδουν επίσης με την υφή του υλικού από το οποίο είναι εμπνευσμένες οι πλάκες.

Προϊόντα

Calacatta Hermitage

Η πλάκα που δημιουργεί ένα κλασικό και σύγχρονο περιβάλλον με μια μπαρόκ πινελιά. Η σειρά με το μαρμάρινο αποτέλεσμα εμπλουτίζεται με μια νέα ουσία: Calacatta Hermitage. Διαθέτοντας μια ελεφαντόδοντη βάση με τολμηρές φλέβες που μετατοπίζονται δυναμικά από το χρυσό στο πορτοκαλί και το γκρι, αυτά τα πλακάκια προσθέτουν αξία σε κάθε δωμάτιο δίνοντάς του μια μπαρόκ αίσθηση που θα κάνει το σπίτι σας εκλεκτό και μοναδικό.

Panda white

Panda White, το εξαιρετικό μάρμαρο που κάνει κάθε περιβάλλον αποκλειστικό. Εμπνευσμένο από το σπάνιο και διάσημο ανατολίτικο μάρμαρο, το υλικό αυτό προσδίδει γεωμετρική αρμονία και μια εξαιρετικά μοντέρνα αίσθηση σε όλους τους χώρους στους οποίους τοποθετείται. Το σκοτάδι της φλέβας προέρχεται από ένα εκρηκτικό μείγμα χρωμάτων αφήνοντας μια αίσθηση δύναμης και κομψότητας στο μυαλό όποιου το βλέπει. Το αποφασιστικό ύφος σε όλο το σώμα κάνει το προϊόν ακόμη πιο φυσικό και αποκλειστικό.

Orobico Luxe

Το Orobico Luxe δημιουργεί συναισθήματα, σαν το έργο ενός ζωγράφου. Ένα ιταλικό μάρμαρο που χρησιμοποιείται ιστορικά στην αναγεννησιακή αρχιτεκτονική για να προσδίδει χρώμα στα περιβάλλοντα. Το Orobico Luxe είναι ιδανικό για εμπορικές και ιδιωτικές εγκαταστάσεις οι οποίες θα ενισχυθούν από τα αρμονικά σχέδια που κυμαίνονται από γκρι έως χρυσές αποχρώσεις.

Royal Peacock

Η ταλαντευόμενη γκάμα χρωμάτων που υπνωτίζει. Ένα σχέδιο με διακοσμητική ουσία, που αναπτύχθηκε από τη δημιουργική ομάδα της Infinity εμπνευσμένη από τη μεγαλοπρεπή ουρά του Βασιλικού Παγωνιού, σύμβολο της άνοιξης και της αγάπης, που δημιουργήθηκε σε μια περίοδο αναγέννησης για ολόκληρο τον κόσμο. Τα χρώματα αυτού του προϊόντος καθιστούν κάθε εγκατάσταση υπνωτική και ρομαντική.

Magellano

Ένα κράμα αποχρώσεων- ακανόνιστη τελειότητα που δεν κουράζει ποτέ. Τα χαρακτηριστικά της πλάκας μοιάζουν να περικλείουν μια ιστορία όπως σε έναν αρχαίο γεωγραφικό χάρτη. Τα κρυσταλλικά εγκλείσματα κεχριμπαριού που εναλλάσσονται με τα μέρη από ελεφαντόδοντο και τις μαύρες λεπτομέρειες θυμίζουν ένα μετα-αποικιακό στυλ που εκφράζει μια ακανόνιστη τελειότητα που επαναλαμβάνεται χάρη στη βιομηχανική παραγωγή της Infinity.

Atlantis Grey

Η πλάκα με απαλές αποχρώσεις για ένα φυσικό και σύγχρονο αποτέλεσμα. Η κομψότητα του Atlantis Grey εντάσσεται στην οικογένεια της Infinity. Εμπνευσμένο από ένα ηφαιστειακό πέτρωμα ανατολικής προέλευσης, είναι τέλειο για να δώσει ένα μίνιμαλ και μοντέρνο στυλ σε κάθε εσωτερικό χώρο. Το σώμα της πλάκας επεξεργάζεται χρησιμοποιώντας την αποκλειστική τεχνολογία Natura Body Tech για ακόμα πιο φυσική όψη.

← Previous Next →