Η Βράβευση των Κορυφαίων Εταιρικών Επωνυμιών (Superbrands) για 7η φορά στην Ελλάδα.

Η Βράβευση των  Κορυφαίων Εταιρικών Επωνυμιών (Superbrands)  για 7η φορά στην Ελλάδα.

Η Βράβευση των Κορυφαίων Εταιρικών Επωνυμιών (Superbrands) για 7η φορά στην Ελλάδα.

Σημαντική διάκριση για την εταιρία Λακιώτης στα βραβεία Superbrands 2021-2022

Μία ακόμη σημαντική διάκριση κέρδισε η εταιρία Λακιώτης, η οποία αναδείχθηκε ως κορυφαίο Superbrand, στην κατηγορία «Εξοπλισμός σπιτιού (House Equipment)», στην απονομή βραβείων Corporate Superbrands Greece 2021-2022 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

 Ο διεθνής θεσμός των Superbrands εξελίσσεται σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο και διεξάγεται στην Ελλάδα από το 2005. Η ανάδειξη των Corporate Superbrands 2021-2022 έγινε βάσει βαθμολογίας της 15μελούς κριτικής επιτροπής του θεσμού και πανελλαδικής δημοσκόπησης κοινής γνώμης που διενήργησε η εταιρεία ερευνών MARC Α.Ε. σε δείγμα 1.000 ατόμων ηλικίας από 20-65 ετών μετά από αξιολόγηση 1.500 εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, σε 38 διαφορετικές κατηγορίες.

 Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία Λακιώτης, αναγνωρίστηκε για την αξιοπιστία και τη μακροχρόνια συνέπειά της, την πρωτοπορία της στην εφοδιαστική αλυσίδα, την οικονομική ευρωστία της, την πολυεπίπεδη εισαγωγική-εξαγωγική δραστηριότητά της και τις καινοτόμες στρατηγικές της.

 Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί ακόμη μία επιβράβευση της εξαιρετικής αναπτυξιακής πορείας που διαγράφει η εταιρία εδώ και 43 χρόνια στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον των πλακιδίων και ειδών υγιεινής.

 

Photo Gallery

Next →