Rhodos Bay Hotel & Spa

Rhodos Bay Hotel & Spa

Rhodos Bay Hotel & Spa

 

Το πολυτελές ξενοδοχείο 5-αστέρων Rhodes Bay Hotel & Spa συνεργάστηκε με την εταιρία Λακιώτης προκειμένου να διαλέξει μοναδικά προϊόντα με κορυφαία αισθητική αλλά και ποιότητα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο πανέμορφο νησί της Ρόδου και διαθέτει μια τεράστια γκάμα επιλογών διαμονής παραμένοντας πάντα μοντέρνο αλλά και επιβλητικό λόγω των μοναδικά σχεδιασμένων εγκαταστάσεων του.  Πιο συγκεκριμένα, οι χώροι του έχουν επενδυθεί με πλακάκια διαφορετικού ύφους δημιουργώντας έτσι διαφορετικό συναίσθημα για τον κάθε χώρο. Παράλληλα, έχοντας ως κύριο μέλημα την άνεση αλλά και την πολυτέλεια τα ευρύχωρα μπάνια των δωμάτιων έχουν και ντουζιέρες αλλά και μπανιέρες προκείμενου να προσφέρουν απλόχερα στιγμές μοναδικής χαλάρωσης στους επισκέπτες. Το συνολικό αποτέλεσμα ενισχύεται από τα λευκά είδη υγιεινής και τις μπαταρίες και τα αξεσουάρ σε χρωμέ φινίρισμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο έχει προνοήσει και για την κατασκευή μπάνιων με είδη υγιεινής για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, προκειμένου να μπορεί να ικανοποιήσει κάθε πελάτη. 

Οι κοινόχρηστοι χώροι έρχονται να συμπληρώσουν αρμονικά την φυσική ομορφιά του τοπίου που συνδυάζει τα κρυστάλλινα  νερά την παραλίας της Ιξιάς και το καταπράσινο τοπίο του δάσους με τους τρεχούμενους καταρράκτες. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo Gallery

← Previous Next →