Imerti Suites

Imerti Suites

Imerti Suites

Το κατάλυμα Imerti Suites βρίσκεται στην Οία και έχει σχεδιαστεί προκειμένου να προσφέρει μια άνετη και πολυτελή διαμονή συνδυάζοντας παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία της Σαντορίνης μαζί με σύγχρονες παροχές. Όλες οι σουίτες του καταλύματος διαθέτουν μπαλκόνι με προνομιακή θέα στην Καλντέρα και jacuzzi με υδρομασάζ.

Τα δωμάτια στο εσωτερικό τους έχουν διακοσμηθεί με γνώμονα την τοπική αισθητική, για την οποία φημίζεται η Σαντορίνη με τις επιβλητικές εκκλησίες με μπλέ τρούλο. Για τον λόγο αυτό επιλέχθηκε το πλακάκι Ocean Βlue για να ντύσει μοναδικά ορισμένες επιφάνειες εντός του χώρου αλλά και για να επενδύσει τους πάγκους του μπάνιου. Το αποτέλεσμα απογειώθηκε με μαρμάρινους νιπτήρες και εντοιχισμένες μπαταρίες σε χρυσή απόχρωση η οποίες δημιούργησαν έντονες αντιθέσεις με τα υπόλοιπα προϊόντα δίνοντας παράλληλη μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο.

Τέλος, τα δάπεδα των δωματίων ντύθηκαν με πλακάκια σε ύφος πέτρας σε σκούρα απόχρωση προκειμένου όλη η προσοχή του επισκέπτη να δίνεται στους πάγκους και τις επενδύσεις των τοίχων. Φυσικά για όλα τα παραπάνω οι ιδιοκτήτες του καταλύματος εμπιστεύτηκαν την εταιρία Λακιώτης λόγω της τεράστιας προϊοντικής της γκάμας.

 

Photo Gallery

← Previous Next →