5 Λόγοι για να επιλέξετε πλακάκια από γρανίτη για τους εξωτερικούς σας χώρους

5 Λόγοι για να επιλέξετε πλακάκια από γρανίτη για τους εξωτερικούς σας χώρους

5 Λόγοι για να επιλέξετε πλακάκια από γρανίτη για τους εξωτερικούς σας χώρους

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η επιθυμία μας να βρισκόμαστε στον κήπο ή το μπαλκόνι μας όλο και μεγαλώνει, ειδικά όταν είμαστε περιτριγυρισμένοι από φυτά και το ζεστό αεράκι των ανοιξιάτικων ημερών.
Όσοι έχετε υπαίθριο χώρο σίγουρα ανυπομονείτε να τον χρησιμοποιήσετε. Είτε πρόκειται για κήπους, αίθρια, βεράντες ή μπαλκόνια, ο σχεδιασμός του εξωτερικού δαπέδου γίνεται απόλυτη προτεραιότητα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτούς τους χώρους.

Τα πλακάκια από γρανίτη είναι οι πιο δημοφιλής επιλογή από αρχιτέκτονες, διακοσμητές και κατασκευαστές για την υλοποίηση τόσο οικιστικών όσο και εμπορικών εξωτερικών χώρων, λόγω των χαρακτηριστικών και των πλεονεκτημάτων τους, όπως:

1.   Ασφαλή για τους χρήστες
Τα πλακάκια από γρανίτη παρουσιάζουν αντοχή στον παγετό, ανθεκτικότητα στα βαριά φορτία, αντοχή στις απότομες αλλαγές τις θερμοκρασίας και μη απορροφητικότητα. Αυτές οι ιδιότητες κάνουν τα πλακάκια από γρανίτη την καταλληλότερη λύση για τους εξωτερικούς σας χώρους.

2.      Ευκολία στον καθαρισμό και την συντήρηση
Όλες οι επιφάνειες από γρανίτη είναι πρακτικές και εύκολες στο να καθαριστούν. Για καθημερινή χρήση, απλά χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι ή σφουγγαρίστρα και ουδέτερο απορρυπαντικό, προσέχοντας τις οδηγίες χρήσης και τα ποσοστά αραίωσής του. Για κάθε έκτακτο καθαρισμό, εξαρτάται από το είδος της παρέμβασης και την ιδιαιτερότητά της. Σε κάθε περίπτωση, οι εξειδικευμένοι πωλητές μας μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε κάθε τύπο λεκέ.

3.      Ενσωματώνονται εύκολα με το περιβάλλον, επειδή παράγονται με βιώσιμο τρόπο και ως εκ τούτου σέβονται το οικοσύστημα
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια στους εξωτερικούς χώρους κυριαρχούσε το γκρι των πέτρινων δαπέδων ή το τσιμεντένιο εφέ. Τώρα όμως μπαίνουν και άλλες λύσεις με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, το ξύλινο δάπεδο, που προηγουμένως χρησιμοποιούταν μόνο σε εσωτερικούς χώρους, εξαπλώνεται και στους εξωτερικούς χώρους για ένα αποτέλεσμα πιο φυσικό. Ακόμα, πλακάκια σε ύφος πέτρας προτιμώνται όλο και περισσότερο σε εξωτερικούς κήπους, βεράντες, μπαλκόνια και δάπεδα πισίνας.

4.      Όμορφο και ευέλικτο, με πολλές υφές και σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υφών
Τα πλακάκια από γρανίτη είναι διαθέσιμα σε πληθώρα σχεδίων και υφών όπως είναι το μάρμαρο, το ξύλο, το μωσαϊκό, το τσιμέντο κ.α. Ακόμα, είναι διαθέσιμα και σε πληθώρα διαστάσεων μέχρι και σε μεγάλα slabs 1,60 x 3,20 για ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς πολλούς αρμούς.

5.      Ιδανικό για κάθε τύπο κατασκευής εξωτερικών δαπέδων
Με πλακάκια από πορσελάνη για εξωτερική χρήση, το Mix & Match είναι απολύτως εφικτό. Ακόμη και για χώρους όπως η  πισίνα, η ασφάλεια και η αντοχή είναι εγγυημένες.

 

 

 

 

Photo Gallery

← Previous Next →