Geberit Πλακέτες

Geberit Πλακέτες

Geberit Πλακέτες

Οι νέες πλακέτες Sigma70 έχουν μινιμαλιστικό και «αέρινο» σχεδιασμό πληρώντας έτσι τα υψηλότερα σχεδιαστικά standards. Οι καινοτόμες αυτές πλακέτες χαρακτηρίζονται από τον μηχανισμό ακριβείας τους καθώς και από τα μοντέρνα χρώματα και τα υλικά τους.

Σχεδιασμός ακριβείας
Η πλακέτα Geberit Sigma70 χαρακτηρίζεται από τον μοντέρνο σχεδιασμό της χωρίς πλαίσιο. Η αιωρούμενη αίσθηση που δίνει τονίζεται περαιτέρω από το ελαφρώς κυρτό της σχέδιο. O μηχανισμό των δύο συντονισμένων κουμπιών για το διπλό ξέπλυμα συμβάλλει στην εξοικονόμηση νερού. Παρά τα δύο ξεχωριστά κουμπιά, η επιφάνεια της πλάκας δίνει την αίσθηση μιας ομοιογενούς επιφάνειας σαν να έχει κατασκευαστεί από ένα καλούπι.

Μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων και υλικών
Η ανανεωμένη σχεδίαση εναρμονίζεται με τα διαφορετικά χρώματα και υλικά. Πέντε νέα σχέδια συμπληρώνουν την ήδη υπάρχουσα σειρά. Εκτός από τα μοντέλα γυαλιού (λευκό, μαύρο, γκρι της άμμου και κόκκινο της λάβας) και βουρτσισμένου ανοξείδωτου χάλυβα, η πλακέτα Sigma70 διατίθεται τώρα και σε μαύρο ματ και λευκό ματ μέταλλο, καθώς και σε κόκκινο χρυσό, μπρονζέ και μαύρο χρωμέ.

Η νέα πλακέτα Geberit Sigma70 θα αντικαταστήσει το προηγούμενο μοντέλο από τον Απρίλιο του 2023 και μετά.

← Previous Next →