Μπάνια κατάλληλα και για παιδιά

Μπάνια κατάλληλα και για παιδιά

Μπάνια κατάλληλα και για παιδιά

Ένα μπάνιο που ήταν για δύο ξαφνικά γίνεται χώρος για τρεις ή τέσσερις ή πέντε όταν μπαίνουν στη ζωή ενός ζευγαριού τα παιδιά. Επιπλέον, αυτοί οι «νέοι χρήστες» έχουν διαφορετικές ανάγκες από τους ενήλικες που σχεδίασαν τους χώρους. Συχνά οι γονείς ή οι κηδεμόνες θα διαπιστώσουν ότι το προσεκτικά σχεδιασμένο μπάνιο τους πρέπει να αλλάξει και να προσαρμοστεί για να φιλοξενήσει την άφιξη ενός παιδιού, τόσο από άποψη ασφάλειας όσο και λειτουργικότητας.

Είναι σημαντικό για τα παιδιά να παραμείνουν ασφαλή και εξίσου σημαντικό για τους ενήλικες να παραμείνουν υγιείς. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν διάφοροι εύκολοι τρόποι για να κάνετε το μπάνιο σας πιο φιλικό για τα παιδιά, διατηρώντας παράλληλα την εμφάνιση που έχετε προσπαθήσει τόσο σκληρά για να πετύχετε.

Αντιολισθητικό
Για τους περισσότερους ενήλικες, ένα ζεστό μπάνιο είναι μια ευκαιρία να αφεθούν σε μια στιγμή χαλάρωσης και ηρεμίας. Αλλά για τα μικρά παιδιά, μια μπανιέρα με νερό είναι μια πρόσκληση για βουτιές και παιχνίδια. Προκειμένου λοιπόν να αποφευχθούν σοβαρά ατυχήματα οι αντιολισθητικές επιφάνειες μπάνιου συμβάλλουν πολύ στο να προστατεύουν τα παιδιά από γλιστρήματα και πτώσεις. Σήμερα, υπάρχει μια σειρά από υλικά όπως το Stonex που είναι εγγενώς αντιολισθητικά, δίνοντας στην μπανιέρα σας όλα τα πλεονεκτήματα μιας αντιολισθητικής βάσης χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματα.

Επιπλέον αποθήκευση
Όλα τα παιχνίδια και οι πετσέτες είναι υπέροχα για τα παιδιά, αλλά το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να τα σκοντάφτετε κατά τη διάρκεια των δικών σας ιδιωτικών στιγμών χαλάρωσης. Η λύση είναι απλή, αποθήκευση. Η επιλογή επίπλων μπάνιου με πολλούς και άνετους χώρους αποθήκευσης καθώς τα επίτοιχα αξεσουάρ μπάνιου μπορούν να διευκολύνουν την οργάνωση του χώρου και τον γενικότερο περιορισμό του χάους και τις ακαταστασίας.

Θερμοστατικές Μπαταρίες
Ένα από τα πιο συνηθισμένα αλλά λιγότερο αναγνωρισμένα ατυχήματα που συμβαίνουν στα παιδιά στα μπάνια είναι το ζεμάτισμα από το ζεστό νερό. Οι θερμοστατικές μπαταρίες αποτρέπουν αυτό το πρόβλημα διατηρώντας μια σταθερή θερμοκρασία που έχει ορίσει ο χρήστης και διαθέτουν συστήματα ασφαλείας που τους εμποδίζουν να υπερβούν ένα ορισμένο επίπεδο θερμότητας (συνήθως 38º Κελσίου), συμβάλλοντας στην πρόληψη εγκαυμάτων αλλά και στην εξοικονόμηση νερού.

 

 

Photo Gallery

← Previous Next →