Οργάνωση Μπάνιου μέσω των Αξεσουάρ

Οργάνωση Μπάνιου μέσω των Αξεσουάρ

Οργάνωση Μπάνιου μέσω των Αξεσουάρ

Η ακαταστασία και η αποδιοργάνωση συμβαίνουν συχνά στον χώρο του μπάνιου. Πολύ συχνά, αν και καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να σχεδιάσουμε το ιδανικό μπάνιο καταλήγουμε να έχουμε πολλά άλλα απαραίτητα προϊόντα στριμωγμένα στους πάγκους. Υπάρχουν όμως αξεσουάρ που μπορούν να ανατρέψουν αυτή την ακαταστασία. Με ελάχιστη δαπάνη χρόνου ή χρημάτων, ένα σωστά επιλεγμένο αξεσουάρ μπορεί να ενισχύσει την οργάνωση και τη λειτουργικότητα του μπάνιου. Τα σωστά αξεσουάρ είναι πραγματικά απαραίτητα για κάθε μπάνιο.

Πετσετοθήκες
Είναι σημαντικό να υπάρχει ένας καθορισμένος χώρος για πετσέτες, όπως μια κρεμάστρα για πετσέτες, έναν κρίκο ή ένα άγγιστρο. Ακόμα, μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα θερμαντικό σώμα λουτρού για να επιταχύνουμε ακόμη περισσότερο το στέγνωμά τους.

Ποτηροθήκες
Οι οδοντόβουρτσες είναι ένα από τα καθημερινά προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Ωστόσο, σε πολλά μπάνια μπορούν να βρεθούν παρατημένες σε πάγκους ή διάσπαρτες σε ράφια όπου υπάρχει σκόνη και βακτήρια. Τα ποτήρια διατηρούν τις οδοντόβουρτσες και τις οδοντόκρεμες σας καθαρές και προσβάσιμες ενώ ταιριάζουν κομψά με τη διακόσμηση του μπάνιου σας. Τα περισσότερα ποτήρια μπορούν επίσης να τοποθετηθούν στον τοίχο για να ελευθερωθεί χώρος στον πάγκο.

Ράφια/Εταζιέρες
Τα ράφια μπάνιου είναι πολύ χρήσιμα και μπορούν να μας βοηθήσουν να κρατήσουμε το μπάνιο μας οργανωμένο.

Σπογγοθήκες
Τα ντουζ είναι ένα μέρος αναζωογόνησης, ωστόσο ακόμη και εδώ η ακαταστασία κινδυνεύει να πολλαπλασιαστεί. Συνήθως υπάρχουν πολλά μπουκάλια για σαπούνια, σαμπουάν, μαλακτικά και κρέμες έτσι οι σπογγοθήκες κρατούν τα πράγματα τακτοποιημένα και μακριά από το πάτωμα. Προσαρμόζονται στον τοίχο και στις γωνίες του ντούζ και βοηθούν στη διατήρηση της οργάνωσης.

Χαρτοθήκες
Πάρα πολλά μπάνια δεν έχουν χαρτοθήκες για το ρολό τουαλέτας, με αποτέλεσμα τα ρολά να μην τοποθετηθούν σωστά ή να καταστραφούν από το νερό. Μια χαρτοθήκη είναι ένα από τα απλούστερα, φθηνότερα και πιο χρήσιμα αξεσουάρ μπάνιου.

Προκειμένου το μπάνιο να είναι ο χώρος χαλάρωσης είναι απαραίτητο να διατηρείται καλά οργανωμένο. Με την αγορά των αξεσουάρ που είναι οικονομικά, πανεύκολα στην εγκατάσταση και προσθέτουν άμεση λειτουργικότητα χωρίς να θυσιάζεται το στυλ, το μπάνιο παραμένει καθαρό και τακτοποιημένο.

 

 

Photo Gallery

← Previous Next →